Ons Team

Abruzzo Casa heeft een team van specialisten en partners om u goed van dienst te kunnen zijn!

Uw Nederlandse makelaar en contactpersoon:  Nathanja van Beem

Italiaanse technisch Ingenieur:  Domenico d’Ignazio

Onze medewerkers zijn italianen en expats. Mensen die in Abruzzo wonen en met hulp van hun sociale netwerk voor u uitkijken om uw droomhuis te vinden. Onze medewerkers spreken de volgende talen: Italiaans, Engels, Nederlands, Duits, Frans, Spaans en Russisch. Zo kunnen we u in uw eigen taal begeleiden.

 

Onze samenwerkingspartners:

In ons netwerk werken we samen met een aantal advocaten voor diepgaander juridisch advies, we hebben contacten met internationaal geörienteerde belastingadviseurs die kennis hebben van zowel de Nederlandse als de Italiaanse belastingen, we werken samen met commercialista’s in Italië als u in Italië een eigen bedrijf wilt opstarten, we kennen transporteurs voor uw verhuizing en werken samen met een aantal vertalers als u ook officiële vertalingen nodig heeft.

Voor uw verbouwing of zelfs ook nieuwbouwproject maakt onze ingenieur ontwerptekeningen, regelt bouwaanvragen en vergunningen, stelt een bestek op voor uw verbouwing en selecteert en begeleidt goede (onder)-aannemers voor uw verbouwing. Het projectmanagement en de communicatie rondom de bouwprojecten is bij voorkeur in het Nederlands, Duits, Engels of Italiaans. Zo blijft u op de hoogte van de voortgang van uw project en maakt u uw eigen beslissingen.

Contact

Telefoonnummer Nederland en Internationaal:

+31 (0)6 518 28 213

Telefoonnummer Italië:

+39 328 785 2796 (IT)

Of mail naar: info@abruzzocasa-italy.com

Nathanja van Beem
Nederlandse begeleiding door Nathanja van Beem
Abruzzo Casa 11/11/2018