This post is also available in: English Italiano Deutsch

Ons Team

Abruzzo Casa heeft een team van specialisten en partners om u goed van dienst te kunnen zijn!

Uw aankoop consultant en Nederlandse contactpersoon:  Nathanja van Beem

Italiaanse technisch Ingenieur:  Domenico d’Ignazio

Ons team van italiaanse signalatori! Mensen in Abruzzo die in hun (woon)-omgeving en met hulp van hun sociale netwerk voor u uitkijken om uw droomhuis te vinden!

 

Onze samenwerkingspartners: advocaat, commercialista, aannemers, transport/ vervoer, social media, vertaalbureau en belastingadviseurs

In ons netwerk werken we samen met een aantal advocaten (voor als we echt gekke situaties tegenkomen), we hebben contacten met super goede belastingadviseurs die kennis hebben van zowel de Nederlandse als de Italiaanse belastingen, we kennen commercialista’s in Italië als u een eigen bedrijf wilt opstarten, we kennen transporteurs voor uw verhuizing en werken samen met een aantal vertalers als u ook officiële vertalingen nodig heeft.

Voor uw verbouwing of zelfs ook nieuwbouwproject maakt onze ingenieur ontwerptekeningen, regelt bouwaanvragen en vergunningen, stelt een bestek op voor uw verbouwing en selecteert en begeleidt goede (onder)-aannemers voor uw verbouwing. Het projectmanagement en de communicatie met u is uiteraard in het Nederlands! Zo blijft u op de hoogte van de voortgang van uw project en maakt u uw eigen beslissingen.

Contact

Filiaal Zoetermeer: +31 (0)6 518 28 213

Filiaal Pescara: +39 328 785 2796 (IT)

Of mail naar: info@abruzzocasa.nl

Nathanja van Beem
Nederlandse begeleiding door Nathanja van Beem
Abruzzo Casa 11/11/2018