Dit luxe appartement is geschikt voor 4 – 6 personen, en ligt vlakbij het strand van Roseto. Het appartement ligt in een rustig gedeelte waar geen weg tussen het appartement en het strand door loopt, maar wel vlakbij de boulevard en de restaurantjes. Het is onderdeel van een sjiek appartementencomplex met een ruime entree. Er is een privé parkeerplaats aanwezig direct voor het appartement.

Het appartement heeft een ruime twee-persoons slaapkamer, badkamer, woonkamer met 2 slaapbanken en een keuken. Er is een prive tuin met terras, waar je overdag in de schaduw kunt zitten en waar je ‘s avonds heerlijk kunt bbq-en.

Het appartement is onlangs volledig gerenoveerd, met nieuw schilderwerk en een nieuwe keuken. Het appartement is tevens voorzien van Daikin airconditioning.

 

Prijzen:

De minimale verhuurperiode bedraagt 6 nachten in het hoogseizoen. In het middenseizoen en laagseizoen minimaal 3 nachten.

Hoogseizoen: 100 euro per nacht (juni, juli, augustus, september, kerstvakantie)

Middenseizoen: 75 euro per nacht (oktober, november, april en mei)

Laagseizoen: 65 euro per nacht (december (exclusief kerstvakantie), januari, februari, maart)

 

Extra kosten:

Borg van 200 euro contant te voldoen bij het ophalen van de sleutel

Schoonmaak:

Er is een verplichte eindschoonmaak van 50 euro per verblijf.

Indien de woning ernstig vervuild is, wordt er 50 euro extra schoonmaakkosten gerekend.

Optioneel te bestellen pakketten:

Laken- en handdoekpakket Het is mogelijk een laken en handdoek pakket te bestellen. Per persoon/bed is er dan een onderlaken, dekbedovertrek, kussensloop, kleine handdoek en douchehanddoek. voor 10 euro per persoon.

Schoonmaakpakket (keukenhanddoek, theedoek, sponsje, afwasborstel
vaatdoek, afwasmiddel, 2 rollen wc papier, 2 vuilniszakken) kan optioneel besteld worden voor 10 euro per pakket.

Welkomst Start Up pakket, bestaande uit koffie, thee, suiker, water, vruchtensap, geroosterd brood / toast, jam, pasta, tomatensaus, peper en zout. Dit pakket kan optioneel besteld worden voor 20 euro per pakket. Zo komt u rustig ontspannen aan, zijn de basisdingen aanwezig en hoeft u niet direct naar de supermarkt.