Rustiek vakantiehuis

Bovenaan een heuvel op een bijzondere plek ligt het authentieke huis met een privézwembad in typische Mediterrane sfeer. 
Vanaf de kust rijd je ongeveer 30 km. tussen de druivenvelden en olijfbomen door naar het rustieke vakantiehuis Casa Gufo’. Al slingerend via een landweggetje over de kam van de heuvel met aan de ene kant prachtig uitzicht op landerijen en aan de andere kant slaperige bergdorpjes die tegen de heuvel aan geplakt lijken. En dan…, is daar ineens Casa Gufo.

Privé zwembad

Wat gelijk opvalt is het prachtige ruime zwembad met terras, gelegen naast het huis in een mooie tuin met o.a. cipressen en fruitbomen; de vakantie kan beginnen. Via een royale overkapping loop je door de woonkamer naar de leef-keuken, voorzien van uitgebreide keukeninventaris.

Indeling

Op de eerste verdieping ligt een ruime slaapkamer met een badkamer en een balkon met geweldig uitzicht. Hier kunnen ook 2 eenpersoons opklapbedden bijgeplaatst worden.
Het is mogelijk om de divan in de woonkamer als extra slaapgelegenheid voor 2 personen te gebruiken. Op de begane grond is ook een badkamer aanwezig.
Aan de andere zijde van het huis, is via een aparte opgang, een tweede en derde slaapkamer met gezamenlijke badkamer en een prachtig balkon bereikbaar.

Het huis is ideaal voor 4 personen, maar met een extra slaapkamer is het uit te breiden tot een verblijf voor 6 personen.
Voor prijzen en meer informatie verwijzen wij u door naar de minicamping Rocca di Sotto. Via Rocca di Sotto is het vakantiehuis Casa Gufo te huur. Klik hier.

 

 

 

 

Leave a Reply