Dienstverlening

Abruzzo Casa: Uw huis in het groene hart van Italië, waar de bergen, heuvels en de zee bij elkaar komen.

Aankoop begeleiding

Abruzzo Casa geeft u Nederlandstalige begeleiding bij de zoektocht,  aankoop van nieuwbouw, bestaande bouw of verbouwing van uw (tweede) huis in Italie,  in de regio Abruzzo. Ook kunnen we u ondersteunen met de verhuur of beheer van uw woning in Abruzzo.

We doen dit zelf of in samenwerking met onze partners. Alles om u zo goed mogelijk van dienst te zijn, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over vergunningen, verbouwingen of dat u de weg niet kent door het oerwoud van regels (de bureaucratie). Zo kunt u zelf heerlijk en zorgeloos genieten van het moois van Abruzzo, en krijgt u tegelijkertijd ook een goed rendement op uw investering.

Dienstverlening samen met onze partners

We werken samen met lokale specialisten. Zoals een ingenieur, geometra, aannemers, boekhouders/fiscalisten (commercialista), een talen-instituut om ter plaatse goed italiaans te leren, en we bieden zelfs excursies aan naar de “highlights van Abruzzo”.

We werken ook samen met Nederlandse specialisten met kennis van Italië, vooral op het gebied van internationaal (belasting)-recht. Om te kijken wat de mogelijkheden zijn voor uw specifieke situatie en wensen.

Abruzzo beter leren kennen

Om kennis te maken met de mooie regio Abruzzo, plaatsen we op onze Facebook pagina Abruzzo Casa regelmatig berichten over bezienswaardigheden en evenementen in Abruzzo.

Ook geven we op deze website, bij de pagina Regio Abruzzo, allerlei informatie over highlights, top 10 redenen om naar Abruzzo te komen, excursies, en tips voor campings en vakantiewoningen. Zo kunt u makkelijk een vakantiewoning huren of deel nemen aan een excursie, workshop, training of evenement om Abruzzo beter te ontdekken.

Zo kunt u genieten van het mooie Abruzzo, en mocht u besluiten om hier een (vakantie)- huis te kopen , dan biedt Abruzzo Casa u begeleiding en dienstverlening bij de zoektocht, aankoop of verbouwing van uw huis in Abruzzo, Italië.