Smaken uit abruzzo

In Abruzzo valt er nog heel veel te ontdekken aan culinaire recepten en er is een overvloed aan heerlijke locale producten te proeven.

Een aantal typische specialiteiten willen we graag met u delen. Uiteraard kunt u deze heerlijkheden proeven en kopen als u in Abruzzo bent, maar ook thuis in Nederland smaakt dit heerlijk!!

Daarom werken we samen met de webwinkel “Smaken uit Abruzzo”, zodat u ook in Nederland van de lekkernijen uit Abruzzo kunt genieten. Smaken uit Abruzzo is een kwaliteitsmerk, dat een selectief inkoopbeleid kent. Alleen de beste producten, met de hoogste kwaliteit, en met een biologische natuurvriendelijke productiemethode worden hiervoor geselecteerd. Daartoe worden de leveranciers persoonlijk bezocht en getoetst.

Smaken uit Abruzzo staat garant voor échte olijfolie waar niet mee geknoeid is, échte pure overheerlijke wijnen, en biedt ook lokale specialiteiten aan zoals overheerlijke likeuren, truffels, confetti, honing, jams, zongedroogde tomaatjes, en pure natuurlijke tomatensaus zonder toevoegingen… Nu te koop in onze webwinkel!