Uw huis in Italië verkopen?

Uw woning in Italië verkopen?

Als u een woning in Italië heeft die u graag wilt verkopen, neem dan contact met ons op.

Wij hebben partners door heel Italië, die uw huis in verkoop kunnen nemen, uw woning kan dus in geheel Italië gelegen zijn. Uiteraard wordt uw woning gepubliceerd en gepromoot op de website van Abruzzo Casa, huizenportals in Italië, huizenportals in Nederland, België en Engeland, internationale portals, en op de beurzen en evenementen waar wij aan deelnemen. Ook zoeken we binnen ons bestand van geïnteresseerden mensen of er zoekprofielen zijn die overeenkomen met uw woning. Wij kunnen uw huis ook in verkoop nemen als u niet zelf in Italië bent of woont. 

Verkoop proces

 1. U vult hieronder uw gegevens in en wij sturen u informatie over hoe wij uw huis in verkoop kunnen nemen.
 2. U stuurt uw ID en een ingevulde machtiging aan ons terug, zodat wij relevante informatie en documenten van uw huis kunnen opvragen. 
 3. Wij geven u een indicatie van de verkoopprijs en onze verkoop voorwaarden.
 4. Bij wederzijds akkoord stellen wij een opdrachtbevestiging op om uw huis in verkoop te nemen.
 5. Er worden foto’s en een video van uw woning gemaakt, beschrijving opgesteld en we verzamelen (nog meer) documentatie van uw woning.
 6. Als alles in orde is, wordt uw woning gepubliceerd. Naar keuze zowel op de italiaanse markt, als ook op de internationale markt en op de website van Abruzzo Casa Italy.
 7. Indien er extra (technische of bouwkundige) activiteiten nodig zijn om uw huis te verkopen, overleggen we met u. Wij kunnen u daar ook bij begeleiden of dit voor u uitvoeren.
 8. U kunt kiezen voor extra promotie met internationale nieuwsbrieven, specifieke advertenties of campagnes waarin uw woning wordt gepresenteerd.
 9. Wij begeleiden geïnteresseerden bij bezichtigingen van uw woning. 
 10. We begeleiden het proces om tot een bod te komen, en u beslist of u een bod accepteert. 
 11. We doen de voorbereidingen van de verkoopakte bij de notaris. 
 12. Indien gewenst, kan de akte van verkoop vertaald worden. Indien u niet aanwezig kunt zijn bij het ondertekenen van de akte, kunt u op afstand (bijvoorbeeld vanuit Nederland of België) iemand machtigen om namens u de verkoop in Italië te ondertekenen. Uiteraard heeft u dan de akte al helemaal gelezen en weet u precies waar u iemand voor machtigt.
 
 

Ja ik ben geïnteresseerd om mijn woning in Italië te verkopen: