Type huis

Vrijstaand huis

Wonen

150+ m2

Aantal kamers

8+ kamers

Perceel

5.000 - 10.000 m2

Omschrijving

10170 Country House Pollutri

Deze karakteristieke woning dateert uit de 19e eeuw, en is ook qua inrichting nog voorzien van antieke kasteelbedden en antieke tafels van de edelen uit die tijd. Het huis was het buitenverblijf van een notabele familie, die het huis nog steeds in bezit heeft. Het huis is bewoonbaar, maar voor het gewende luxe-niveau van vandaag de dag worden er renovatiewerkzaamheden aangeraden  voor wat betreft badkamer keuken en electrische installatie. Het dak van het huis is recent vernieuwd met nieuwe houten balken.

Rondom het huis ligt een olijfgaard. Het huis ligt op 10 minuten afstand van de zee en het mooie zandstrand. Pollutri staat bekend om de wijnproductie, de omgeving bestaat uit heuvels met wijngaarden.

De indeling van de woning: op de begane grond kom je binnen via een mooie traditionele toegangsdeur, met een echte “kasteel-sleutel”. De gang heeft een trap naar boven, en rondom de gang liggen 4 kamers welke met elkaar verbonden zijn. Zo is er links de woonkamer, studeerkamer, eetkamer, dan kom je in de keuken. Op de eerste verdieping vindt je 3 slaapkamers en nog een verblijfruimte. De zolder is goed begaanbaar, heeft recent een nieuw dak gekregen, hier is eventueel nog extra bergruimte van te maken.

Naast de hoofdwoning bevinden zich nog 2 ruimtes welke momenteel als opslagruimte worden gebruikt.

Het is een mooie karakteristieke woning, wij sturen u graag vrijblijvend extra informatie toe.

Kenmerken

   
Vraagprijs € 150.000
Regio Centraal-Italië, Abruzzo
Ligging Platteland, Aan / bij zee, In buurt van vliegveld (max 1 uur autoreistijd)
Type onroerend goed Vrijstaand huis
Bouwperiode Bestaande bouw voor 1967
Staat van onderhoud Redelijk
Aantal kamers 8+ kamers
Aantal badkamers 2
Buitenruimte Balkon, Tuin
Aanwezigheid van Open haard
Oppervlakte woning 150+ m2
Oppervlakte terrein 5.000 - 10.000 m2

Delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email