10206 Town House Lanciano Antonella

€ 55.000

Type huis

Geschakeld huis

Wonen

75+ m2

Aantal kamers

3+ kamers

Perceel

0 - 500 m2

Omschrijving

10206 TownHouse Lanciano Antonella

 

Deze leuke woning ligt in het centrum van Lanciano, in Zuidelijk Abruzzo. Dicht bij strand, skipistes, natuurgebieden en goed bereikbaar met de snelweg. Lanciano heeft veel cultuur, een mooi historisch centrum met kerkjes en pleintjes, je kunt er goed winkelen en alle faciliteiten zijn aanwezig.

Deze woning heeft op de begane grond/souterrain een ruimte met apart toilet. Deze ruimte heeft lichte renovatiewerkzaamheden nodig (vocht op de muur, zeer goed te behandelen). Op de eerste verdieping vinden we de woonkamer met mooie nieuwe open keuken en een zithoek. Op de tweede verdieping is de slaapkamer, met een nette badkamer en openslaande klapdeuren met glas in lood naar een balkonnetje met uitzicht over het karakteristieke historische straatje.

De woning is goed onderhouden, heeft lichte renovatiewerkzaamheden nodig en is perfect geschikt als vakantiewoning voor 2 personen. Voor meerdere personen is het souterain met eigen ingang geschikt te maken voor bewoning als extra logeerruimte of om als aparte ruimte of garage te gebruiken.

Kenmerken

   
Vraagprijs € 55.000
Regio Centraal-Italië, Abruzzo
Ligging In stad, In heuvels, In buurt van vliegveld (max 1 uur autoreistijd), In buurt van snelweg / autoweg, In buurt van supermarkt (< 1 km)
Type onroerend goed Geschakeld huis
Bouwperiode Bestaande bouw voor 1967
Staat van onderhoud Normaal
Aantal kamers 3+ kamers
Aantal badkamers 2
Buitenruimte
Aanwezigheid van Schuur/berging
Oppervlakte woning 75+ m2
Oppervlakte terrein 0 - 500 m2

Delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email