Type huis

Vrijstaand huis

Wonen

150+ m2

Aantal kamers

4+ kamers

Perceel

1.000 - 5.000 m2

Omschrijving

AC5003 Casoli

Dit is een fantastisch pand op een prachtige locatie dicht bij het marktstadje Casoli en de ongelooflijke stad Lanciano. Vanaf hier heb je gemakkelijk toegang tot zowel de skipistes als de zee en er is veel accommodatie aangeboden voor een fantastische prijs.

Buiten het pand is er een groot stuk grond aan de achterzijde en een groot bijgebouw dat een andere woning zou kunnen zijn. Het hoofdgebouw heeft tuinen aan de voorzijde en van binnen is het zeer ruim. Vanaf straatniveau komt u in een gang en toegang tot een grote woon/eetkamer, eetkamer en keuken (de kleine muur in de keuken kan worden verwijderd om één grote woonkeuken/eetkamer te maken), vanaf hier heeft u toegang tot een balkon met mooie uitzicht op de bergen en een berging. Ook op dit niveau zijn 2 zeer grote slaapkamers, een badkamer en een andere kamer die kan worden gebruikt als slaapkamer of grote kledingkast/badkamer voor een van de slaapkamers.

Een trap van binnenuit (of een aparte ingang van buitenaf) heeft toegang tot de vele grote kamers op de begane grond waar nog een groot appartement of 2 kleinere van kunnen worden gemaakt. De uitbreidingsmogelijkheden in deze woning zijn uitstekend.

Fantastisch pand op een prachtige locatie.

Kenmerken

   
Vraagprijs € 169.000
Regio Centraal-Italië, Abruzzo
Ligging Platteland, In buurt van dorp, In heuvels, Bij ski-gebied, In buurt van vliegveld (max 1 uur autoreistijd), In buurt van snelweg / autoweg, In buurt van supermarkt (< 1 km)
Type onroerend goed Vrijstaand huis
Bouwperiode Bestaande bouw voor 1967
Staat van onderhoud Normaal
Aantal kamers 4+ kamers
Aantal badkamers 1
Buitenruimte Tuin
Aanwezigheid van
Oppervlakte woning 150+ m2
Oppervlakte terrein 1.000 - 5.000 m2

Delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email